Me olemme

MAKI Service Engineering Oy on kasvava, koti- ja ulkomaista energiateollisuutta palveleva yritys.

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan omat laitoshankkeensa kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Meille työn laatu on ensisijaisen tärkeää. Olemme luotettava ja laadukas yhteistyökumppani vaativissa hankkeissa. Olemme yksi parhaista alan toimijoista markkina-alueellamme.

Me toteutamme

Osaamisemme painottuu suunnitteluun, valmistukseen ja asennuksien toteuttamiseen. Toteutamme vankalla ammattitaidolla niin teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, vaativat asennustyöt sekä kattavat alihankintapalvelut.

Palvelukokonaisuus sovitaan asiakkaan budjetin ja aikataulun mukaisesti. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys, työturvallisuus sekä hankkeen toteuttaminen sovitun aikataulun mukaisesti. Ammattitaitoisen henkilöstömme osaaminen on huippuluokkaa. Laaja-alainen tietämys teollisuus- ja voimalaitosten suunnittelusta sekä rakentamisesta takaavat onnistumisen projektissa.

Me autamme

Maki Service Engineering mahdollistaa asiakkaalleen onnistumisen omassa ydinliiketoiminnassaan. Tarjoamme kilpailukykyisen, joustavan ja varman vaihtoehdon asiakkaillemme. Näin saavutamme kaikkia osapuolia hyödyntävän palvelun ja jatkuvan asiakassuhteen. Osaamistamme ovat erityisesti vaativien toimitusten hallinta ja logistiikka.

 

› Palvelut

› Referenssit